Forum
27-12-2006 21:44:37
Co chcielibyscie zmienic/dodac w smyki.pl?
Prosimy o Wasze sugestie!
Odpisujcie w tym watku - korzystajac z przycisku ODPOWIEDZ
Ponizej uwagi innych uzytkownikow
27-12-2006 23:15:06
Dobra..........to ja pojade pierwsza......mam nadzieję że mnie nie zjedzą
te znikające notki na koniec miesiąca!!
Nie wiem...ale mnie osobiście lekko to irytuje.....
Czy można by było zrobić tak żeby ostatniego dnia miesiąca nie robiła się na blogu pustynia Serengeti tylko żeby np. cały czas było na blogu dajmy na to 20 ostatnich notek.....
:
Dobra.....powiedziała co ją boli i poszła.... :D
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było.
27-12-2006 23:46:19
tzn. nie chcesz archiwum ? tak ?
> W serach pleśniowych czai się histeria, która bardzo szkodzi kobietom w ciąży.<
28-12-2006 00:20:43
Jak najbardziej chce......
chodzi mi o to,że.....
Hmmmm.. jakby to napisać....jest i archiwum.....czyli wpisy z danych miesięcy....ale i na blogu z ostatnim dniem nie robi sie pusto....
Wiem ,że to nie wypada ale odniose sie tu do Onetu....pewnie każdy z was widział jak wygląda blog na Onecie....mają i archiwum....i na koniec miesiąca nic sie nie dzieje....a na dole strony tytuły ostatnich notek do wglądu.....
Możliwe byłoby coś podobnego ?....
Ja się kompletnie nie znam na funkcjonalności serwisu...więc jeśli wymyślam jakieś niestworzone propozycje to wybaczcie
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było.
28-12-2006 00:35:01
To jest myśl,Żabciu,tylko czy cuś takiego się na Smykach da zdziałać???
Co do moich propozycji,to zmieniłabym kolorek forum na inny niż pomarańczowy (napisy itd)
29-12-2006 10:48:36
Czy mógłby ktoś stworzyć większą ilość szablonów do wyboru? Wiem, że samemu można sobie wszystko pozmieniać i stworzyć całkiem nowy wygląd strony, ale nie jest to łatwe dla przeciętnej matki, zwłaszcza takiej, która ma więcej niż jedną pociechę, a żywiołowość maluchów nie pozwala na naukę języka html.
29-12-2006 11:49:07
Właśnie Adminie.........już od dawna o tym myślę. Mogłabym na próbę tak zmontować taki nowy szablon???? Robione na mojej stronie szabloniki działają bez wpadek. Jak mi się uda bez błędów to zrobię więcej
. Może jeszcze jakas mama coś stworzy i będzie więcej tych szablonów.
29-12-2006 12:22:34
witam. Smyczki ogólnie dają radę tylko drażni mnie lekko jedna rzecz. Otóż chcąc odwiedzić jakieś dziecko na stronce, na której jeszcze nie byłam i wpisując w wyszukiwarce np. imię Adrian owszem wyświetla się wiele takich imion, ale w większości pamiętniki są puste. Rozumiem że wielu rodziców nie ma czasu na systematyczne prowadzenie takiego bloga, ale myślę, że niektórzy zakładają taką stronkę dla zabawy i potem o niej wogóle zapominają. Zanim trafię na jakiś wpis muszę przejść przez kilka pustych stron. Fajnie byłoby gdyby takie blogi, w których np.przez okres 2 miesięcy od chwili założenia nikt nie zrobił żadnego wpisu były jakoś osobno segregowane. Wtedy łatwiej byłoby nam odwiedzać dzieci, których mamy prowadzą notki
Fajnie, że zwiększona została pojemność dyskowa, bo 15MB to troszkę było mało
, dla tych którzy wpisy prowadzą prawie codziennie. Obecna przestrzeń starczy na lata
)) Pozdrawiam cieplutko
Możesz czytać wypowiedzi, ale nie możesz pisać na tym forum.
Pisać mogą tylko zalogowani użytkownicy smyki.pl. Zarejestruj się teraz za darmo!
Logowanie
Wyszukiwarka
Forum
- Komentarze do: Ciąża - czego nie wolno robić w ciąży Dla kobiet w ciąży 2012-05-17 11:35
- Re: Komentarze do: Wróć do formy po ciąży z Kasią Cichopek Dla kobiet w ciąży 2012-05-16 15:50
- Komentarze do: Nocne karmienie – do kiedy karmić dziecko w nocy? Gdy martwi Cię zdrowie dziecka 2012-05-16 13:06
- Re: Ogromna prośba Scrapbooking komputerowy 2012-05-15 21:59
- Re: konkurs na blog miesiąca Konkursy 2012-05-15 14:13
Giełda
- Wózek Bolder 3 Implast 3 w 1 nikusiaaa.smyki.pl Sprzedam 2012-05-08 21:24
- ANIOŁKI podziękowanie dla gości chrzest, komunia - CHARYTATYWNA monika.smyki.pl Sprzedam 2012-05-06 20:13
- NOWE AUKCJE CHARYTATYWNE SMYKÓW - SUPER RZECZY martynaitomek.smyki.pl Sprzedam 2012-04-25 09:24
- Śnieżnobiale odlewy gipsowe do malowania przez dzieci monika.smyki.pl Sprzedam 2012-04-15 12:44
- Stolik Fisher Price tylko po jednym dziecku!!! TANIO!!! addaddadda.fotobaby.pl Sprzedam 2012-04-06 21:25
Ranking