A A A

Urodziny mają użytkownicy: phoebe, martynaitomek . Świętują dzieci: Pati . Wyślij e-kartkę dla dziecka lub rodziców

Zarejestruj sie

Forum

Kluby > Fora > Hyde Park > Gdym miała 2 miliony dolarów to...

12-06-2007 13:36:13

A co byście zrobiły z 2 milionami dolarów?

Zapraszam do
100tu milowego Lasu Wojtusia

Zakątek Pieguski

Moje galerie: DST; Smyki Club; MSA; SAS

Pozdrawiam Patrycja

12-06-2007 13:53:29

pierwsza rzecz, która przychodzi mi na myśl to, że przestałabym się martwić :
druga to wreszcie pojechałabym na wakacje
trzecie to oczywiście zakupy i to co najważniejsze własne mieszkanie lub nawet dom
potem bym chciała spełnić te najskrytsze marzenia najbliższych
potem...

oj nie będę się rozpędzać, bo zawsze tak sobie gdybam jak mam wygrać kumulację w totolotka i jak zwykle na gdybaniu sie kończy

Anka i Kapełek:-)

12-06-2007 13:59:06

Wiesz i ja lubię sobie pogdybać.

Kochana jeśli mi się trafi to połowa dla potrzebujących, choć to kropla w morzu potrzeb.
Potem macie piękny domek z widokiem na co chcecie, oczywiście niedaleko lasek z Krasnalami

Następnie tatusiowie z dziećmi, a my spływamy na poszukiwania miasta ufoczków, powaga podróż kosmiczna

Podobnie kilka "drobnych" potrzeb bliskich...

Trochę bym zostawiła na pogodną jesień dla całej rodzinki i bym podróżowała, a potem bym wróciła i szybko na HP zadawać zagadki fotograficzne

:

Zapraszam do

Zakątek Pieguski

Pozdrawiam Patrycja

12-06-2007 14:05:55

na pewno bym pomyślała o powiększeniu rodziny
a w tym domu, co bym go kupiła, na pewno zorganizowałabym pokój, w którym byłyby tylko książki na takich półkach do samego sufitu, a na środku wygodny fotel do czytania

Anka i Kapełek:-)

12-06-2007 14:17:53

a starczyłoby na te najbardziej upragnione pozycje książkowe

Zapraszam do

Zakątek Pieguski

Pozdrawiam Patrycja

12-06-2007 14:19:45

Zatrudniłabym na czarno jakąś pomoc domową Płacąc jej po 500 mieisęcznie miałabym 33 lata luzu

Mama Małgosi, Madzi i Ani

Nasz pamiętnik

12-06-2007 14:37:33

Mam kilka wersji:
1. szalona - rzuciłabym wszystko, kupiłabym mały domek z ogródkiem w jakiejś maleńkiej miejscowości nad morzem i żyłabym z wynajmu pokoików turystom )
2. realistyczna - ulokowałabym na funduszach i żyłabym z bieżących zysków, a pracowałabym jedynie dla przyjemności i zabicia czasu
3. spełniająca marzenia - pojechałabym z mężem i dzieckiem na wspaniałe wakacje do egzotycznych kajów, kupilibyśmy dom pod Łodzią, wymieniłabym garderobę, zafundowałabym sobie kilka zabiegów SPA, wyszczuplających, odmładzających, ujędrniających, może jakieś większe cycki, bo po odchudzaniu jakby na plecy przeszły...
4. jakby to było w czasach, gdy pracowałam w strej firmie, rzuciłabym szefowej wypowiedzenie z dopowiedzeniem "a teraz to mi to lotto" - jak w reklamie

13-06-2007 16:47:55

Pierwsze co miesięczne wakacje na Hawajach

http://victory.synek.pl

pozdrawiam, Monika

Kluby > Fora > Hyde Park > Gdym miała 2 miliony dolarów to...

Możesz czytać wypowiedzi, ale nie możesz pisać na tym forum.
Pisać mogą tylko zalogowani użytkownicy smyki.pl. Zarejestruj się teraz za darmo!

Logowanie

Wyszukiwarka

»
Szukaj w: poradach blogach

Wyszukiwanie zaawansowane »

Forum

Więcej postów »

Giełda

• Wózek Bolder 3 Implast 3 w 1 nikusiaaa.smyki.pl Sprzedam 2012-05-08 21:24
  • ANIOŁKI podziękowanie dla gości chrzest, komunia - CHARYTATYWNA monika.smyki.pl Sprzedam 2012-05-06 20:13
  • NOWE AUKCJE CHARYTATYWNE SMYKÓW - SUPER RZECZY martynaitomek.smyki.pl Sprzedam 2012-04-25 09:24
  • Śnieżnobiale odlewy gipsowe do malowania przez dzieci monika.smyki.pl Sprzedam 2012-04-15 12:44
  • Stolik Fisher Price tylko po jednym dziecku!!! TANIO!!! addaddadda.fotobaby.pl Sprzedam 2012-04-06 21:25

Wszystkie ogłoszenia»

Liczba notek: 315542 | Liczba zdjęć: 1353968 | Liczba komentarzy: 2527120 | Liczba wpisów na forum: 131739 | Aktywnych blogów: 23183

Do góry